Mix & Match DQ sleutelhangers met maritiem koord

Mix & Match DQ sleutelhangers met maritiem koord

Mix & Match DQ sleutelhangers met maritiem koord

DQ mix en match sleutelhangers, nieuw bij Betaalbarekralen! 

Deze collectie is een absolute musthave voor jouw winkel of webshop. De sleutelhangers zijn heel makkelijk te maken en helemaal naar eigen smaak samen te stellen. De DQ sleutelhangers hebben een maritieme stijl en bestaan uit diverse onderdelen. Zo hebben we in goud en zilver diverse schuivers en eindkapjes. Allemaal stuk voor stuk gegraveerd met een leuke quote of symbool, zoals ‘you are special to me’, een hartje, een kompas, een stuurwiel en nog veel meer! Zowel de eindkapjes als de schuivers zijn gemaakt van hoogwaardig DQ (Designer Quality) metaal en zijn geschikt om het bijpassende koord in te lijmen.

 

DQ maritiem koord sleutelhangers

In de collectie vind je drie verschillende lengtes DQ maritiem koord. Twee lengtes zijn al kant-en-klaar en hebben de perfecte lengte voor de sleutelhangers. Daarnaast is er ook nog een derde lengte verkrijgbaar die geschikt is om zelf te knippen en jouw favoriete lengte te bepalen. Het DQ maritiem koord is verkrijgbaar in vele trendy prints en zijn superleuk om met elkaar te mixen en matchen.

 

De sleutelhangers kun je natuurlijk ook nog een extraatje geven door ringen en hangers met oog over het koord te schuiven. Hieraan kun je dan bijpassende DQ metalen bedels hangen. Of maak met bijvoorbeeld natuursteen kralen, DQ metalen kralen, zoetwaterparels of top facet kralen een leuke bedel en hang deze aan de sleutelhanger ring. 

 

Je kunt eindeloos veel leuke creaties maken met deze geweldige nieuwe collectie! Hiermee maak je echte eyecatchers voor in jouw collectie en kun je super leuke gepersonaliseerde cadeaus maken!