Cuoio blog

op
Cuoio armbanden

Wat is Cuoio?

Cuoio is een serie producten die ontwikkeld is door Betaalbarekralen. Het materiaal van deze artikelen is van zeer hoogwaardige kwaliteit, namelijk het mooiste Europese Designer Quality (DQ) leer. Dit is eerste klas Florentijns leer, uit leerland Italië. Alle producten uit de Cuoio serie zijn super simpel te maken en eenvoudig te versieren. Lees mee! ☆

Stoere mannensieraden met kralen

Variaties

De Cuoio serie bestaat uit verschillende armbanden voor vrouwen, mannen én kinderen. Verder zijn er ook Cuoio sleutelhangers voor een stoer en trendy accessoire. De vrouwen Cuoio armbanden zijn beschikbaar in 8 mm en 15 mm. De 8 mm armbanden zijn ook nog beschikbaar als dubbele armband, waardoor je de Cuoio armband tweemaal kunt omslaan. Dit geeft een super leuk, speels effect. De mannen Cuoio armbanden zijn beschikbaar in 15 mm en hebben stoere kleuren zoals bruin DQ leer, grijs en zwart. Tot slot zijn de kinder Cuoio armbanden beschikbaar in 8 mm en hebben deze vanzelfsprekend een kleinere maat dan de vrouwen 8 mm armband, zodat ze goed om kinderpolsen passen. De kinderarmbanden zijn beschikbaar in veel leuke, felle kleuren, maar natuurlijk ook een paar neutrale kleuren.

Cuoio armbanden

Kleuren en bewerkingen

De Cuoio armbanden en sleutelhangers zijn beschikbaar in ontzettend veel kleuren en verschillende bewerkingen. Je zult felle, opvallende kleuren tegenkomen maar ook neutrale kleuren die goed passen bij het natuurlijke voorkomen van het materiaal. Voor mannen zul je een kleiner assortiment tegenkomen dan bij de vrouwen collectie. Hier hebben we namelijk enkel voor de wat neutralere kleuren gekozen met een stoere uitstraling. Ook bij de kindercollectie hebben we gekozen voor een kleiner assortiment met juist wat meer felle kleuren, omdat deze juist goed bij kinderen passen. Tot slot maken we ook gebruik van verschillende bewerkingen, zoals metallic bewerkingen, holographic bewerkingen en verschillende animal bewerkingen, zoals snake skin en panther skin. Er is iets voor iedereen!

Cabochons

Schuivers en cabochons

Op het leer passen speciale Cuoio schuivers van Europees DQ metaal, deze zijn beschikbaar voor 8 en 15 mm leren armbanden. Er is zowel een ronde, als een vierkante vorm. Hiermee kun je de Cuoio armbanden helemaal naar smaak personaliseren. Op de DQ metalen schuiver settingen passen cabochons van Polaris Elements. Deze mooiste cabochons kun je gemakkelijk met een druppeltje secondelijm, in de setting lijmen. De 12 mm en 20 mm cabochons van Polaris Elements kun je eindeloos mixen en matchen. Hiernaast zijn er nog veel meer cabochons om uit te kiezen, zoals houten cabochons, DQ leren, faux fur en metalen cabochons. De schuiver settingen van DQ metaal zijn verkrijgbaar in verschillende designs en in 3 verschillende platings. Kortom, genoeg keus om gemakkelijk een super hippe Cuoio armband te maken! Naast dat je de Cuoio armbanden naar je eigen smaak kunnen worden gemaakt, is het dus ook een ideaal spaarsysteem. Het is natuurlijk hartstikke leuk om je klanten aan te moedigen om terug te komen voor een nieuwe schuiver met cabochon.

Cabochons

Customizen met ImpressArt

Het leuke van de Cuoio armbanden is dat je kan blijven combineren. Naast het feit dat je je Cuoio armband leuk kunt pimpen met schuivers en cabochons, is dit een manier die je ook kunt toepassen bij de Cuoio sleutelhangers. Omdat het materiaal van de Cuoio serie natuurlijk DQ leer is, kun je de Cuoio artikelen ook perfect met ImpressArt stempels customizen! Door stempels in het leer te slaan kun je ook quotes, namen of leuke symbolen toevoegen aan jouw Cuoio creatie. Neem zeker even een kijkje bij onze volledige ImpressArt collectie!

ImpressArt

Cadeau

Dat de Cuoio serie perfect kan dienen als cadeautje hoeven we natuurlijk niet meer uit te leggen. Er zijn verschillende manieren om een Cuoio armband cadeau te doen. Zo kun je de armband geven, in combinatie met verschillende schuivers met cabochons. Of stel een DIY pakketje samen met een Cuoio armband, sleutelhanger, diverse cabochons, schuivers en sieradenlijm. Welke manier je ook kiest, we hebben een speciale Cuoio cadeauverpakking waarmee je de armbanden op een mooie manier kunt verpakken. Shop hem hier ★

 

Neem een kijkje op onze Cuoio pagina en houd de website goed in de gaten, voor nieuwe modellen, kleuren en uitvoeringen!

 

Tot de volgende keer!

Verpakkingsmateriaal voor sieraden
Nieuwsbrief
Terug naar overzicht