De favorieten van Betaalbarekralen!

Benieuwd naar onze favorieten? Lees snel verder ->

op
De favorieten van Betaalbarekralen! afbeelding

Met zoveel trendy sieraad onderdelen en accessoires kun je er natuurlijk van uitgaan dat wij van Betaalbarekralen, erg enthousiast en lichtelijk hebberig worden van een magazijn vol met mooie spullen.
Uiteraard dragen we zelf natuurlijk ook oorbellen, armbandjes, kettingen en enkelbandjes uit onze collectie. De tassen en portemonnees zijn ook zeer favoriet.
We hebben aan een aantal collega’s gevraagd wat hun favoriete items zijn uit onze collectie sieraadonderdelen en accessoires.
Hieronder lees je wie, wat, waar en waarom.

Fashion Creolen met kwastjes ♡

Gaby’s favoriet: Creool oorbellen met kwastjes!

 

Mijn favoriet zijn de Creool oorbellen met kwastjes! Ik zag al een tijdje dat soort oorbellen voorbij komen op het internet. Deze style oorbellen zijn echt een trend geworden. Gelukkig maar, wat ik vind ze echt heel tof! Ik draag de creool oorbellen met kwastjes graag tijdens een feestje in combinatie rood jurkje.

 

Uiteindelijk hebben we van deze toffe oorbellen een DIY-video gemaakt en een inspiratie setje. Bekijk ze hier ->

Vaderdag Cadeautips

Terrence’s favoriet: Divino armbanden!

 

Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet vaak armbanden draag maar de Divino armbanden vind ik heel leuk. Het mooie stugge eerste klas Europees leer gecombineerd met stoere DQ metalen eindkappen vind ik echt heel nice. Vooral het Divino leer met motiefjes vind ik mooi. Veel vrienden van mij vragen waar ik de Divino armbanden heb gekocht…

 

Bekijk hier het inspiratie setje van de Divino armbanden ->

Roestvrij stalen (RVS) Stainless steel armbanden

Eva’s favoriet: Stainless steel armband met quote!

 

Ik ben net terug van mijn vakantie in Bulgarije. Tijdens mijn vakantie droeg ik o.a. de stainless steel armband met de quote ‘FOOD FRIENDS SUNSHINE’ om mijn pols. De armbandjes heb ik tijdens mijn vakantie niet afgedaan. Ik ben er mee gaan zwemmen in de zee en in de natuurlijke baden. De armband met quote van stainless steel is niet verkleurd en daarom is dit echt mijn favoriet!

 

Bekijk hier Eva’s favoriet ->

De favorieten van Betaalbarekralen! afbeelding
Fashion tas shopper

Jacqueline’s favoriet: De fashionable shopper bag!

 

Ik weet nog heel goed dat de shoppers binnen kwamen in ons magazijn en dat ik echt dacht ‘Woooow die zijn gaaf, die moet ik hebben’. Sindsdien heb ik de zwarte variant van de collectie tassen en ik ben er echt super blij mee. Alles past er gemakkelijk in. De tas draagt lekker over mijn schouder en als ik uit het werk een paar boodschappen ga doen, dan passen de boodschappen er ook in. Wat mij betreft een ideale tas!

 

Bekijk hier onze collectie tassen ->

Zomerse glamour met top facet kralen

Janneke’s favoriet: Facet armbandjes!

 

Van Top facet armbandjes word ik super blij. Het liefst met een klein bedeltje van DQ metaal eraan. De kraaltjes schitteren zo mooi en zijn verkrijgbaar in prachtige kleuren. Daarnaast kun je de facet armbandjes altijd dragen. Het is prima voor kantoor, maar ook zeker geschikt voor een avondje dineren met vrienden!

 

Bekijk onze top facet kralen ->

✺ Pompom bedels zilver kleur ✺

Jasmijn’s favorieten: Schelp kralen, kwastjes en pompom bedels!

 

Ik ben net terug van mijn 5 maanden stage in Aruba. Daar droeg ik vaak armbandjes met schelp kralen. Het liefst gecombineerd met kwastjes en pompom bedels. Dit gaf een zomerse look waar ik heel erg van houd. Daarnaast vind ik veel felle kleurtjes met elkaar combineren erg leuk. Dus vandaar dat ik kies voor schelp kralen, kwastjes en pompom bedels!

 

Bekijk hier het inspiratie setje ->

Sleutelhangers met Mandala Cabochons

Lisa’s favoriet: Leren sleutelhanger met bedels!

 

Toen onze sieradenontwerpster de sleutelhangers met 10 mm DQ leer aan het maken was, dacht ik ‘Dit is gaaf, dat wil ik ook hebben’. Zo gezegd, zo gedaan. Ik heb gekozen voor een zwarte sleutelhanger met 10 mm mandala print DQ leer. Daar heb ik een ornament bedel aangehangen met een klavertje vier bedel. Ik heb al veel complimenten gehad op mijn sleutelhanger!

 

Bekijk hier een inspiratie setje met soortgelijke sleutelhangers ->

Nieuw: Minimalistische armbandjes

Simone’s favorieten: Armbandjes met macramé draad en de stainless steel armband met crcodile motief! 

 

Ik ga alweer een aantal jaar de wereld over om inkopen te doen samen met collega’s. Ik ging één keertje niet mee op inkoopreis toen mijn collega’s de armbandjes tegen kwamen met macramé draad. Toen ik de foto’s te zien kreeg van de macramé armbandjes was ik niet gelijk enthousiast. Uiteindelijk hebben we beslist om het wel te doen, dus het was afwachten tot dat de armbandjes zouden arriveren in ons magazijn. Toen ik de doos opentrok (je raad het al) was ik opslag verliefd op de armbandjes met macramé draad. Ik heb een aantal armbandjes om mijn pols gedaan en niet meer afgedaan. De armbandjes draag ik nu gecombineerd met een stainless steel ring (die ik nooit af doe) en de stainless steel armband met crocodile motief (die ik ook nooit af doe). Ik draag ze nu allebei langer dan een jaar en ze zien er nog als nieuw uit en dat terwijl ze al heel wat plonsjes in de zee hebben overleefd. Misschien heb ik geluk, maar ik ben echt zeer tevreden over mijn ring en armband van stainless steel.

Benieuwd naar Simone haar favorieten? Bekijk ze hier ->

Stoere mannen sieraden met kralen van natuursteen

Ben’s favoriet: Hematite kralen met doodskoppen!

 

Stoere armbanden draag ik wel. Dus toen ik een aantal grote merken voorbij zag komen met hematite kralen en metalen doodskopjes ertussen dacht ik prima, dit wil ik ook. Ik draag hem dagelijks naar mijn werk. Ik heb al best veel complimenten gehad van vrienden. Ze dachten in het begin allemaal dat de armbandjes van een duur merk waren, dus toen heb ik ze maar verteld dat ik in het magazijn werk van een ‘kralen’ groothandel en niet van een ‘kranen’ groothandel. Ze konden er wel om lachen.

 

Bekijk hier de armbandjes van Ben ->

Terug naar overzicht