Last minute kerst cadeautips

Dit zijn de perfecte cadeaus voor kerst...

op
WINTER / KERST ARTIKELEN

Dit zijn de perfecte cadeaus voor kerst...

Nog minder dan 3 weken tot Kerstmis… Het wordt tijd om de laatste inkopen voor je bedrijf te doen en daar kun je vast wat hulp bij gebruiken. In deze blog geven wij je last-minute cadeautips die in de laatste weken niet mogen ontbreken in jouw shop. De items zijn echte trendartikelen, zijn super kerstig en gaan je helpen je artikelen zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren of te verpakken. Lees gezellig mee!

Kerstinkopen

Kant-en-klare sieraden

In deze drukke tijd, is het aanvullen van je collectie met trendy, kant-en-klare artikelen ideaal. Bespaar jezelf tijd en zorg dat je toch de perfecte kerstcadeaus kunt bieden aan je klanten. De onderstaande kant-en-klare producten zijn ideaal als kerstgeschenk:

 

Sneak peek

Specials

Wanneer je optimaal tijd wilt besparen, bieden we jou de ultieme oplossing met onze unieke combi- en special deals. Deze speciale collectie aan kerstgeschenken is vanaf 9 december beschikbaar. De deals shop je met een leuke korting en deze kant-en-klare items zijn al voorzien van een superleuke verpakking: ideaal! Houd het in de gaten…

Toch zelf aan de slag...

Sterretjes, engeltjes & andere winter bedels en kralen

Vind je het toch leuk om iets zelf te maken, echter wil je er niet te veel tijd aan besteden? Hieronder hebben wij een aantal must-haves waar je snel een fantastisch sieraad van maken kunt:

 

Nieuw

Vind je het juist om flink aan de slag te gaan met DIY-projecten of om onderdelen te verkopen, zodat je klanten aan de slag kunnen gaan? In dat geval is het leuk om de volgende items in je winkel klaar te leggen:

Sieraden kaartjes & verpakkingen kerst/winter

Tot slot wil je er natuurlijk voor zorgen dat de producten in je winkel er aantrekkelijk bijstaan. Dit doe je door onze feestelijke displays te gebruiken. Hier kun je alle soorten sieraden op presenteren. We hebben houten displays met kerst designs waarop je superleuk je sieraden kunt presenteren. Een andere leuke optie is om onze sieraad display kussentjes te gebruiken om armbanden op te presenteren. Wil je vervolgens dat je klanten vertrekken met hun aankoop mooi verpakt? Dan kan dit met onze linnen, organza en velvet sieraad zakjes of sieradendoosjes. Je kunt er ook voor kiezen om de sieraden uit je winkel te presenteren op een sieraden kaartje. We hebben ook een aantal sieradenkaartjes van hout, voor een nog luxueuzere uitstraling.

 

Veel verkoopsucces tijdens de meest feestelijke weken van het jaar!

Terug naar overzicht