Niet alleen sieraden…..

Creatief kijken naar onderdelen en artikelen voor sieraden!

op
Niet alleen sieraden….. afbeelding

Een van de belangrijkste factoren tijdens het inkopen van nieuwe producten voor ons is, of er van deze producten leuke sieraden gemaakt kunnen worden. Echter zijn er van de producten die op onze website te vinden zijn veel meer interessante accessoires te maken. Ook is het mogelijk om van iets ouds weer iets fashionables te maken, door er nieuw leven in te blazen met de simpelste producten! Ik zal jullie hier een paar voorbeelden geven. 

Niet alleen sieraden….. afbeelding

Keychain


Deze kwastige sleutelhanger maakt jouw sleutelbos weer helemaal hip. Erg leuk en simpel om zelf te doen. Ik heb zelf altijd het probleem dat mijn lievelingssleutelhangers lelijk worden of kwijt raken, een missend steentje, een afgebroken sliertje of verkleuringen. Het is dan ook erg jammer als ik dezelfde niet meer terug kan vinden. Door het zelf maken van de sleutelhanger, kan je jouw favoriet altijd weer opnieuw maken! 

Niet alleen sieraden….. afbeelding

Bag Charms Chain 


Word je tas een beetje saai na het maanden langen dragen? Of heb je een tas gekocht in een opwelling, terwijl je hem eigenlijk helemaal niet zo leuk vindt? Gooi hem niet gelijk in de hoek! Probeer hem eens op te pimpen met een bag charm chain, varieer met verschillende sloten, bedels, rijgmaterialen en kleuren voor een gepersonaliseerd effect. 

Niet alleen sieraden….. afbeelding

Telefoon hoesje


Haal de Polaris Cabochons of Swarovski Elements flat backs erbij om van jouw telefoon een absoluut masterpiece te maken. Laat je creativiteit z’n gang gaan om leuke patronen en designs te maken op je telefoon of op een hoesje. 


Laat je creativiteit eens lekker gaan, bekijk onze producten en straks barst je van de leuke ideeën, die je zelf kunt toepassen! 

Terug naar overzicht