Hoe creëer jij een aansprekende collectie gebaseerd op de stijlen van 2021

op
Nieuw

Spring summer BLOG 2021: Your Story

Hoe creëer jij een aansprekende collectie gebaseerd op de stijlen van 2021

Meer dan ooit tevoren worden we aangewezen op elkaar. Hierdoor komen we er achter wat en wie belangrijk zijn in ons leven. Deze periode wordt door velen als een emotionele, stressvolle tijd ervaren. Toch wordt er ook door veel mensen juist ruimte gevonden voor creativiteit. Iedereen heeft een eigen verhaal, waarin je een eigen stijl ontwikkeld en een collectie op kan worden gebaseerd. Zowel voor de retailer als voor vervolgens de consument.

Spring summer BLOG 2021: Your Story afbeelding

In dit blog geven we je tips hoe jij ervoor kunt zorgen dat jouw collectie aansluit op de verschillende stijlen van 2021. Lees je mee?

Spring summer BLOG 2021: Your Story afbeelding

De trendkleuren voor dit voorjaar zijn een lichtere versie van de bonte kleuren die we afgelopen winter zagen. Ook pastelkleuren zullen erg veel te zien zijn. Omdat bloemen dit voorjaar en deze zomer zo’n belangrijke trend zijn, zul je veel kleurrijke items voorbij zien komen. Hieronder zie je een overzicht van belangrijke trendkleuren die je zult gaan zien:

Nieuw
Spring summer BLOG 2021: Your Story afbeelding

Sieraden trends 2021

Een stijl die je veel gaat zien is die van de boho chique. Denk hierbij aan een zwoel zomers sfeertje met invloeden uit het spirituele Ibiza. Populaire kleuren zijn zandkleuren, klei- en terracotta tinten. Deze trend kun je toepassen door gebruik te maken van natuurlijke materialen, zoals zoetwaterparels en natuursteen kralen. Combineer deze natuurlijke items met zeesterren en schelp bedels uit onze nieuwe collectie. Hiermee creëer je een sieraad met een perfecte boho- chique stijl.

 

Nieuw in de collectie! Droogbloem bedels
Spring summer BLOG 2021: Your Story afbeelding

Deze stijl bevat veel zachte kleuren en vormen zoals bloemen en vlinders vormen. Je zou kunnen zeggen dat deze stijl op en top vrouwelijk is. Je zult dan ook waarschijnlijk voornamelijk jongeren en twintigers aanspreken met deze items, houdt hier rekening mee bij het stylen en aanprijzen van deze items.

 

Denk bij deze trend bijvoorbeeld aan de Birth Flower bedels, maar ook andere bloem bedels zoals bedels met gedroogde bloemen en kralen met bloemen, millefiori passen perfect bij deze stijl. Probeer ook gebruik te maken van zachte materialen, zoals bijvoorbeeld satijn draad en kies vervolgens de bovengenoemde trendy bedels uit! Zo stel je in een handomdraai deze fantastische stijl samen in een sieraad.

 

Get inspired! Resin vlinder bedels
Spring summer BLOG 2021: Your Story afbeelding

Dit voorjaar en deze zomer mag er een statement gemaakt worden met sieraden. Dit is een trend die wij veel voorbij hebben zien komen bij de bekende ontwerpers voor 2021. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan grove, stoere chains. Deze chains hebben wij dit jaar ook van acryl beschikbaar in onze collectie, waardoor ze in toffe kleuren beschikbaar zijn. Ook stainless steel jasseron blijft onwijs trendy. Hier kun je naast armbanden en kettingen ook trendy zonnebrilkoordjes mee maken.

 

Bekijk ook de nieuwe kant-en-klare stainless steel collectie. Hier hoef je zelf niks meer aan te doen en ze sluiten perfect aan bij deze trend. Denk bij de ‘make a statement’ trend aan grove karabijn sloten, bijvoorbeeld in de vorm van een hart. Er is ook een collectie zirkonia sloten met verschillende vormen, prachtig versierd met zirkonia steentjes. Kortom: grote kralen, grote bedels en grote chains en sloten! 

Nieuw! Schakelarmbanden en kettingen

Deze stijl is er echt een voor de power vrouwen onder ons en is daardoor misschien niet voor iedereen weggelegd, omdat je bij deze trend de sieraden soms opvallend kunnen zijn. Desalniettemin heeft deze trend een stoer en krachtig gevoel en dat kan iedereen in deze tijd wel gebruiken. Combineer de trend bijvoorbeeld met wat rustigere kleding, of kies in plaats van 3 grove chain armbanden voor eentje. Zo spreekt de stijl meteen al een groter publiek aan.

 

Spring summer BLOG 2021: Your Story afbeelding

Deze trend sluit perfect aan bij de huidige tijdsgeest. Door de lockdown worden mensen creatief en gaan ze thuis hobbyen. Zelf sieraden maken is enorm trendy geworden. Persoonlijke sieraden maken geeft je sieraad meer betekenis. Deze trend is bijna voor iedereen wel geschikt. Door de prachtige, zachte en luxueuze materialen kan iedereen hier wel iets in vinden wat bij hen past.

C.U.S sieraden

Denk hierbij bijvoorbeeld aan het samenstellen van een uniek sieraad met onze C.U.S collectie. Hierbij kun je ook goed werken met de trendkleuren van dit voorjaar. Ook acryl letterkralen en initialen bedels zijn perfect om te gebruiken bij het maken van een persoonlijk sieraad. Bij deze trend kun je ook wat breder nadenken over het thema liefde en hier bijvoorbeeld vlinder bedels, hartjes en geluks bedels bij gebruiken. Deze items zijn erg trendy om te gebruiken bij het maken van een sieraad in deze tijd.

Spring summer BLOG 2021: Your Story afbeelding

Door alles wat er gebeurd is in 2020 zijn veel mensen teruggegaan naar de basis. Dit is ontstaan doordat mensen een deel van hun vrijheid hebben moeten inleveren door de lockdown. Hierdoor worden mensen ‘gedwongen’ om terug te gaan naar de basis en dit zie je ook terug in de trends.

 

Populaire items die veel worden gebruikt zijn bijvoorbeeld glaskralen rocailles en acryl kralen. Ook kralen in andere vormen zoals disc en tube ga je veel zien. Denk hierbij aan katsuki- en schelp kralen. Je ziet dat in deze tijd mensen teruggaan naar artikelen die al jaren bestaan om vast te houden aan iets wat we al kennen.

 

Schelp kralen
Spring summer BLOG 2021: Your Story afbeelding

Mensen zijn toe aan een optimistischer gevoel en verlangen naar een beetje ‘feel good’. Hierdoor zie je dat vrolijke bedels zoals snoepjes sieraden, dieren bedels en kralen, hartjes vormen en sterretjes vormen ontzettend populair zijn. Deze items geven mensen een gelukkig en vrolijk gevoel en daarom zijn deze items dit seizoen zo belangrijk.

Nieuw

Een nieuw jaar betekent nieuwe seizoenen en nieuwe trends. Veel mensen zullen hier misschien een stuk minder mee bezig zijn dan gewoonlijk door alles wat er momenteel om ons heen gebeurd. Maar de trends veranderen met ons mee en worden gevormd door onze samenleving. De trends van voorjaar en zomer 2021 sluiten feilloos aan bij de huidige tijdsgeest. Mensen verlangen naar iets vrolijks, iets goeds en juist daarom is het zo leuk om je in de nieuwe trends te verdiepen en een fantastische collectie samen te stellen voor jouw klanten. Op JOUW manier!

Spring summer BLOG 2021: Your Story afbeelding
Spring summer BLOG 2021: Your Story afbeelding
Nieuwsbrief
Terug naar overzicht