Mix & Match DQ sleutelhangers

op
Nieuw in de collectie! DQ sleutelhangers met maritiem koord

Zo maak je eenvoudig zelf DQ sleutelhangers met maritiem koord.

Je hebt ze ondertussen vast al gespot, de nieuwste Mix & Match DQ sleutelhangers. Deze geweldige collectie is nieuw bij Betaalbarekralen en nu al een van onze favorieten! In deze blog lees je alles over de sleutelhanger onderdelen, hoe je zelf de sleutelhangers maakt, inspiratie tips en hoe je de sleutelhangers kunt presenteren en verkopen in jouw winkel of webshop.

 

DIY: trendy sleutelhangers met maritiem koord

Mix & Match DQ sleutelhanger onderdelen
De nieuwste Mix en Match DQ sleutelhangers zijn super leuke nieuwe accessoires die je heel eenvoudig zelf kunt samenstellen en maken. Deze collectie bestaat uit 4 onderdelen die je natuurlijk kunt aanvullen met heel veel andere items uit ons assortiment. 

 

Laten we beginnen met de schuivers en de eindkappen. Deze zijn gemaakt van hoogwaardig DQ metaal en zijn verkrijgbaar in goud en zilver. De schuivers en eindkappen zijn zo gemaakt dat het maritiem koord hier precies in past. Daarnaast heeft elke schuiver en eindkap een unieke quote of symbool. Teksten als mama, papa, opa, oma, you are special to me of bijvoorbeeld met een symbool in de vorm van een hartje of kompas. Naast deze voorbeelden shop je in deze collectie nog meer verschillende designs!

Bij de collectie hoort ook het speciale maritiem koord. Dit koord is 10 mm dik en verkrijgbaar in vele prints en kleuren. Zo zijn er koorden met glitters, gecombineerde kleuren, effen kleuren en natuurlijk de maritieme stijl koorden. Alle koorden zijn verkrijgbaar in 3 lengtes. De 20 cm en 28 cm koorden zijn kant-en-klaar en hebben de perfecte lengte om direct te gebruiken voor het maken van de sleutelhangers. Bepaal je liever zelf de lengte? Dan is er ook nog het speciale 3 meter koord, wat je zelf op maat kunt knippen.

Om de sleutelhanger compleet te maken heb je natuurlijk een sleutelhanger ring nodig. De sleutelhanger ringen zijn er in goud en zilver en in diverse uitvoeringen. Kies voor een ring met een handig kliksysteem of ga bijvoorbeeld voor een ring in de vorm van een ster.  

Zo maak je stap voor stap zelf deze fantastische sleutelhangers
Wij weten het zeker, bij het zien van de DQ sleutelhangers was je direct enthousiast! Maar nu ben je natuurlijk benieuwd hoe je deze zelf kunt maken? Dit is heel eenvoudig en in een paar stappen kun jij er al een maken!

DIY VIDEO

Stap 1 - Schuivers en eindkappen kiezen

Kies uit de collectie jouw favorieten schuiver of eindkap met quote of symbool. Door het kiezen van een van deze twee bepaal je ook gelijk al voor een groot deel welk design je wilt gaan maken. Met de schuivers kun je twee verschillende kleuren koord combineren. Bij de eindkap kan je met één kleur koord werken.

Nieuw in de collectie! DQ sleutelhangers met maritiem koord

Stap 2 - Maritiem koord

Zoals je al hebt kunnen lezen heb je bij het koord keuze uit heel veel verschillende kleuren en prints. Kies de kleur die bij jouw ontwerp past en maak daarna de keuze in lengte. Je kunt kiezen uit 20 cm, 30 cm en 270 cm. Wanneer je kiest voor de korte, kant-en-klare lengtes dan is het slechts een kwestie van het koord in de schuiver of eindkap lijmen en wachten tot het droog is. Wil je zelf de lengte bepalen? Dan knip je eerst het koord op de gewenste lengte.

Maritiem koord Mix & Match
Maritiem koord Mix & Match

Stap 3 -Sleutelhanger ring

Wanneer je een sleutelhanger maakt is het belangrijk om bij bepaalde designs eerst de ring om het koord te schuiven. Zo zijn er grote en kleine ringen, een ring met een kliksysteem, een ring in de vorm van een ster en natuurlijk ook de bekende en standaard sleutelring die je er aan vast kunt draaien. De ring bevestig je aan de eindkap of met behulp van een hanger met oog aan het koord als je gebruik maakt van de schuiver.

Sleutelhangers

Dit zijn de drie basisstappen bij het maken van de DQ sleutelhangers! Wil je de sleutelhangers een extra touch geven? Dan kun je ook ringen of hangers met oog over het koord schuiven. Dit zorgt voor een speels effect en hieraan kun je eventueel ook een leuke bedel bevestigen. Wat ook leuk is om te doen is om van kralen zelf een bedel te maken en deze aan de sleutelhanger ring vast te maken. De bedel kun je bijvoorbeeld maken met natuursteen kralen of hangers, DQ metalen kralen en bedels, zoetwaterparels, rocailles of top facet kralen. De kralen rijg je op een nietstift en zo creëer je jouw eigen bedels.

Kralen / bedels

Do’s en don’ts bij het maken van de sleutelhangers
Natuurlijk hebben we speciaal voor jou ook nog enkele tips waardoor het maken van de sleutelhangers nog makkelijker wordt en het resultaat nog mooier! Zo kun je het koord het beste lijmen met de Bison Max Repair lijm. Deze lijm is perfect om het koord stevig in de eindkap of schuiver te lijmen. Wil je zelf je koord knippen? Plak dan twee stukjes plakband rond het koord en knip tussen deze twee stukjes het koord door. Dit is vooral aan te raden bij het glitter koord! Wil je de uiteinden van het koord afbranden? Wees hier dan heel voorzichtig mee!

Lijm voor sieraden

Zo verkoop je de sleutelhangers in jouw winkel of webshop

De Mix & Match DQ sleutelhangers kun je op verschillende manieren aan jouw klanten aanbieden. Bied ze kant-en-klaar aan of laat jouw klanten de sleutelhanger zelf samenstellen. Heb je een fysieke winkel? Dan is het superleuk om met behulp van sieradendisplays de verschillende koorden, schuivers, eindkappen en sleutelhanger ringen los aan te bieden. Jouw klanten kunnen dan zelf hun favorieten bij elkaar zoeken en zo personaliseren. Maak het extra leuk door ook bedels en kralen erbij te zetten zodat ze een bedel kunnen maken voor aan de sleutelhanger.

Mix & Match DQ sleutelhangers met maritiem koord
Sieraad display
Sieraad display

Het los aanbieden van de items kan natuurlijk ook als je een webshop hebt! Hiermee kunnen jouw klanten namelijk heel eenvoudig online een gepersonaliseerd cadeau samenstellen.Daarnaast is het ook voor de klant zelf super fijn om de sleutelhanger naar eigen smaak te kunnen samenstellen. 

 

Met alle deze tips is het nu tijd om zelf aan de slag te gaan! Veel succes!

Terug naar overzicht