Zonnebril kettingen

De musthave voor je zonnebril: een zonnebril ketting!

op
Shop nu: stainless steel zonnebril koorden

BLOG zonnebril ketting

 

De musthave voor je zonnebril: een zonnebril ketting!

 

Officieel duurt het nog ruim een maand voordat de zomer begint… De zon laat zich gelukkig al vaak zien en dat betekent dat iedereen zijn zonnebril weer tevoorschijn haalt. En Betaalbarekralen zou Betaalbarekralen niet zijn als we daar niet een super stijlvol accessoire voor zouden hebben…

Inspiratie: zo geef je zonnebril koorden een extra zomerse touch

We hebben een fantastische kant-en-klare zonnebril ketting collectie voor jou met trendy zonnebrilkoordjes die jouw zonnebril een unieke look zullen geven. We hebben verschillende zonnebril kettingen gemaakt van stainless steel jasseron. Het ene zonnebrilkoordje uit de collectie is fijntjes en subtiel, waar het andere juist grover is en hierdoor een stoere look krijgt. Tot slot zijn er ook nog zonnebril kettingen met kleine gekleurde kraaltjes die zorgen voor een zomerse touch. Naast dat de zonnebril kettingen super trendy zijn, zijn ze ook nog eens super handig. Met een zonnebril ketting hoef je namelijk nooit je zonnebril kwijt te raken wanneer je hem even niet op je neus wilt hebben. Je draagt hem gewoon als ‘’ketting’’ om je nek!

Zonnebril koorden

Vind je het leuk om zelf aan de slag te gaan met het maken van zonnebril ketting? Ook dan hebben wij een aantal tips voor je… Zo hebben we allerlei leuke sieraadonderdelen waarmee je dit kunt doen. Om te beginnen zul je onze bril koord eindjes nodig hebben, waar je de zonnebril aan bevestigt. Vervolgens hebben we een ruim assortiment aan jasseron/ schakelketting, wat vaak als basis gebruikt wordt bij het maken van een zonnebril ketting. Vervolgens is het tijd om de zonnebril ketting te customizen! Dit kan bijvoorbeeld door het zonnebrilkoordje een ‘beach look’ te geven en te werken met schelp kralen en kokos kralen. Ook zoetwaterparels zijn leuk om hierbij te gebruiken. Deze items geven het zonnebrilkoord een zomers uiterlijk.

Inspiratie: zo geef je zonnebril koorden een extra zomerse touch

Een andere manier om je zonnebril touwtjes te customizen is met kwastjes. Dit geeft je zonnebril ketting een ‘bohemian look’ en is perfect voor de echte Ibiza lovers onder ons. 

Lees het blog: DIY: ZONNEBRILKOORD, Trendy zonnebril koordjes

 

Gebruik bij het maken van je zonnebril kettingen stainless steel onderdelen, deze items zijn van uitstekende kwaliteit. Lees hier je meer over het onderhouden van je sieraden.

 

Vergeet tot slot niet een kijkje te nemen bij onze nieuwe sieradenkaartjes. Deze zijn namelijk op-en-top zomers en de perfecte manier om de zonnebril ketting te presenteren in je winkel. 


Laat de zomer maar komen! Voor welk exemplaar ga jij?

Terug naar overzicht