Alle sieraden

Sieraden inkopen bij dè sieraden groothandel

Bij kralen inkopen groothandel Betaalbarekralen kun je kralen inkopen uit een groot assortiment. Wij bieden een ruime collectie kralen om prachtige sieraden samen te stellen. Ga je voor een kralenarmband en kralenketting? Of verwerk je de kralen in oorbellen of een enkelbandje? De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos! Ben je op zoek naar inspiratie voor het maken van sieraden met kralen? Bekijk dan zeker eens onze inspiratiepagina. Hierop verschijnen wekelijks nieuwe ideeën waarmee je zelf direct aan de slag kunt!

 

De nummer 1 sieraden groothandel om je sieraden in te kopen

Zo vind je bij de kralen inkopen groothandel Betaalbarekralen houten kralen, facet kralen, Miyuki kralen, rocailles kralen, glaskralen, DQ metalen en stainless steel kralen, natuursteen kralen, half edelsteen kralen, acryl kralen, zoetwaterparels, letterkralen en nog veel meer. Bekijk het ruime assortiment kralen bij de kralen inkopen groothandel.

 

Sieraden groothandel met groot assortiment

Sieraden groothandel Betaalbarekralen heeft een assortiment met voldoende sieraden en modeaccessoires tegen betaalbare prijzen. Bij Betaalbarekralen vind je kant-en-klare oorbellen, armbanden, ketingen, enkelbandjes, zonnebrilkoorden en accessoires. Bekijk onze gehele collectie kant-en-klare sieraden hier. Zo hebben we ook een prachtig sieraad gemaakt van Swarovski met gouden en groene tinten. Hierin zijn diverse Swarovski puntstenen verwerkt in combinatie met Polaris Elements kralen.

 

De sieraden groothandel van nu, online je sieraden inkopen

Sieraden groothandel Betaalbarekralen is marktleider voor de inkoop van sieraadonderdelen. Door onze grote voorraden is er altijd voldoende om te kiezen voor het maken van de mooiste trendy sieraden.

Wat is het verschil tussen een sieraden groothandel en een sieraden winkel?

Een sieraden groothandel koopt kralen / bedels en onderdelen groot in om ze tegen lage prijzen aan professionele klanten aan te bieden. In een sieraden winkel zijn de prijzen van de artikelen vaak hoger omdat er kleinere partijen worden ingekocht. Als particuliere klant kun je terecht bij een sieraden winkel.

 

Kan ik bij Betaalbarekralen sieraden inkopen zonder kvk?

Zakelijke klanten kunnen sieraden inkopen bij Betaalbarekralen met een BTW-nummer en/of een KvK-nummer.

 

Kan ik als particulier sieraden inkopen bij Betaalbarekralen?

Particuliere klanten kunnen helaas niet bij Betaalbarekralen bestellen, wij leveren uitsluitend aan bedrijven.

 

Welke sieraden onderdelen en kant-en-klare sieraden kan ik inkopen bij Betaalbarekralen?

Bij Betaalbarekralen kun je alle sieraden onderdelen inkopen die je nodig hebt bij het ontwerpen van een sieraden collectie, zoals bijvoorbeeld kralen / bedels, onderdelen en rijgmaterialen. Bovendien vind je een groot assortiment aan kant-en-klare sieraden in de webshop zoals armbanden, kettingen, oorbellen en ringen.

 

Heb je nog vragen over het inkopen van kant-en-klare sieraden of diverse sieraadonderdelen? Of wil je meer inspiratie voor de grote collectie van onze sieraden groothandel in kralen en bedels en nog veel meer? Kijk dan verder op onze inspiratiepagina of ga naar onze contactpagina dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Natuurlijk kun je ons ook telefonisch bereiken, dit kan middels het volgende telefoonnummer: 06-24327330.

Shoppen bij Betaalbarekralen B.V.
Dat betekent altijd:

  • Goede service
  • Scherpe prijzen
  • Snelle levering
  • Altijd het nieuwste aanbod
  • Groot schaalvoordeel