Rijgmateriaal

Groothandel gouden kettingen en ketting onderdelen

Met onze ruime collectie aan sieraadonderdelen kun je gemakkelijk een gouden ketting maken met veel variatie in materiaal. We hebben een groot assortiment met gouden sieraadonderdelen en kettingen. Bijvoorbeeld onze schakelkettingen of jasseron. Maak mooie sieraden met onze schakelkettingen in verschillende trendy kleuren. Ze zijn gemaakt van lichtgewicht alu metaal, dus comfortabel om te dragen. Of kijk naar onze verlengkettingen van Beadalon. Hier heb je bijvoorbeeld verlengkettingen met een decoratief hartje. Ideaal voor het verlengen van je kettingen en armbanden.

Gouden schakelkettingen en kralenkettingen

Ook hip zijn onze stainless steel kettingen. Verkrijgbaar in de kleuren goud, zilver en rosé goud. Daarnaast zitten er aan de stainless steel kettingen diverse trendy bedeltjes zoals een kruis of een hartje voor een speciaal effect aan je ketting.

 

Blijf in contact met Betaalbarekralen

Heb je nog vragen over het maken van een gouden ketting? Of wil je meer informatie over de grote collectie bij onze groothandel in kralen en bedels en nog veel meer? Kijk dan verder in onze onderdelen collectie of ga naar onze contactpagina dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Natuurlijk kun je ons ook telefonisch bereiken, dit kan middels het volgende telefoonnummer: 06-24327330.

Shoppen bij Betaalbarekralen B.V.
Dat betekent altijd:

  • Goede service
  • Scherpe prijzen
  • Snelle levering
  • Altijd het nieuwste aanbod
  • Groot schaalvoordeel