Bij Betaalbare kralen vindt u onderdelen voor verbindingen en functionaliteit van sieraden. Voor uw klanten zijn onderdelen voor sieraden belangrijk, omdat deze van een hoogwaardige kwliteit dienen te zijn. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor gereedschap en verschillende soorten sloten zoals een Karabijnslot, een kapitelslot, maar ook voor een dichte ring voor sloten.

Onderdelen sieraden

Betaalbarekralen.nl heeft voor u een ruim assortiment onderdelen voor sierraden maar ook een ruime keuze in draad. Zo leveren wij gecoat draad en verschillende soorten metaaldraad.

Daarnaast is er natuurlijk elastiek, imitatie en echt leer maar ook leveren wij wax koord in verschillende kleuren. Wanneer u een bestelling bij ons doet, kijk dan naar ons kortingsschema, wij maken graag de beste prijs voor u mogelijk!

Contact

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over onze sieraden onderdelen? Vul dan ons contactformulier in. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Natuurlijk kunt u ons ook telefonisch bereiken, dit kan middels het volgende telefoonnummer: 06-24327330.

Shoppen bij Betaalbarekralen B.V.
Dat betekent altijd:

  • Goede service
  • Scherpe prijzen
  • Snelle levering
  • Altijd het nieuwste aanbod
  • Groot schaalvoordeel