Kralen / bedels

Betaalbarekralen.nl is een groothandel in kralen. Kralen kopen kan bij ons heel eenvoudig. Wij kunnen u een groot assortiment sierraad onderdelen en andere toebehoren bieden. Onze producten zijn absoluut van goede kwaliteit. Daarnaast zijn wij een uiterst servicegerichte organisatie. Zo kunnen wij normaal gesproken uw bestelling binnen twee dagen uitleveren.

Prijsbewust kralen kopen

Betaalbarekralen.nl is niet alleen servicegericht maar wij houden er ook rekening mee dat u prijsbewust bent. Daarom hebben wij voor onze klanten een kortingsschema. Klanten krijgen bij ons korting over het totaalbedrag van de bestellingen, waarbij ook aanbiedingen worden gewoon meegerekend. Daarnaast kan er bij afname van grote hoeveelheden altijd gesproken worden over een nog scherpere prijs. Wij maken uiteraard graag de beste prijs voor u mogelijk.

Contact

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over kralen kopen, bekijk dan onze webshop. Om bestellingen te doen zult u zich eerst moeten registreren door een account aan te maken.

Bent u benieuwd naar ons assortiment aan beadalon kralen, of naar de vele andere kralen die wij u te bieden hebben, bezoek dan www.betaalbarekralen.nl! Voor verdere vragen kunt u ook ons contactformulier invullen! Natuurlijk kunt u ons ook telefonisch bereiken, dit kan middels het volgende telefoonnummer: 06-24327330.

Shoppen bij Betaalbarekralen B.V.
Dat betekent altijd:

  • Goede service
  • Scherpe prijzen
  • Snelle levering
  • Altijd het nieuwste aanbod
  • Groot schaalvoordeel