Sieraden maken doe je met de benodigdheden van groothandel Betaalbarekralen

Wil jij sieraden maken? Bij Betaalbarekralen, de online kralen groothandel vindt je alles wat je zoekt. Zo beschikken we over een ruim assortiment kralen, zoals houten kralen, rocailles glaskralen, facet kralen, miyuki kralen en veel meer. Versier je sieraad met een mooie bedel, zoals onze bedels van DQ metaal, 925 zilver of rvs. Of wat dacht je van een leerhanger, veertje of pompom? Een populair rijgdraad is elastiek rijgdraad, maar ook jasseron wordt vaak gebruikt voor het maken van armbanden, kettingen en enkelbandjes.

 

Gereedschap voor sieraden maken inkopen

Bij sieraden maken is het belangrijk dat je werkt met het juiste gereedschap. Wij verkopen verschillende soorten tangen om het sieraden maken te vereenvoudigen. Naast de gewone kniptang voor het knippen van staaldraad, metaaldraad en ketelstiften is er ook een knijpkraaltang om je knijpkralen bij het sieraden maken netjes af te werken. Verder verkopen wij een platbektang om kalotjes dicht te knijpen en tevens knijpkralen plat te knijpen.

 

Zelf sieraden maken

Wanneer je zelf sieraden maken wilt is het prettig als je het juiste gereedschap voor handen hebt. Naast het gebruik van het juiste gereedschap is het gebruik van de verschillende materialen en onderdelen ook belangrijk bij het zelf sieraden maken. Betaalbarekralen.nl heeft een uitgebreid assortiment voor de scherpste prijs wanneer het gaat om deze onderdelen en materialen. Ook voor een showroomdisplay ben je bij ons aan het juiste adres. Kortom, wil je zelf sieraden maken, dan bent je bij deze kralen groothandel aan het juiste adres!

 

Contact

Mocht u nog vragen het zelf sieraden maken, of heeft u andere vragen omtrent betaalbarekralen.nl, vul dan ons contactformulier in! Natuurlijk kunt u ons ook telefonisch bereiken, dit kan middels het volgende telefoonnummer: 06-24327330.

Bent u benieuwd naar ons assortiment aan beadalon kralen, of naar de vele andere kralen die wij u te bieden hebben, bezoek dan www.betaalbarekralen.nl! Voor verdere vragen kunt u ook ons contactformulier invullen! Natuurlijk kunt u ons ook telefonisch bereiken, dit kan middels het volgende telefoonnummer: 06-24327330.

Shoppen bij Betaalbarekralen B.V.
Dat betekent altijd:

  • Goede service
  • Scherpe prijzen
  • Snelle levering
  • Altijd het nieuwste aanbod
  • Groot schaalvoordeel