Zoetwaterparels

Betaalbare Kralen is één van de grootste parel importeurs in Nederland. Glasparels, zoetwater parels, parels in alle kleuren, soorten en maten. Doordat wij onder andere de zoetwater parels zelf importeren kunnen wij een uitstekende kwaliteit garanderen. Een uitstekende kwaliteit voor een lage, betaalbare prijs. Overigens niet alleen voor de parels maar ook voor alle andere materialen. Wij zijn voortdurend op zoek naar bijzondere kralen en onderdelen, zowel in het binnenland als in het buitenland.

Zoetwater parels klanten

Wij zien u graag als klant en wij zien zoetwater parels klanten graag terugkomen. Daarom hebben wij een aantrekkelijk kortingsschema. Als u een bestelling zoetwater parels heeft gedaan geldt de korting over de gehele bestelling, over het totaalbedrag. Ook de voordelige aanbiedingen worden hierin meegerekend. Daarnaast is het mogelijk om te praten over een scherpere prijs voor de zoetwater parels wanneer u een grote hoeveelheid wilt afnemen. Wij maken graag de beste prijs voor u als het gaat om zoetwater parels.

Contact

Bent u geïnteresseerd in onze collectie zoetwater parels? Heeft u nog vragen? U kunt ons contactformulier invullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Uiteraard kunt u direct een bestelling plaatsen in onze webshop.

Bent u benieuwd naar ons assortiment aan beadalon kralen, of naar de vele andere kralen die wij u te bieden hebben, bezoek dan www.betaalbarekralen.nl! Voor verdere vragen kunt u ook ons contactformulier invullen! Natuurlijk kunt u ons ook telefonisch bereiken, dit kan middels het volgende telefoonnummer: 06-24327330.

Shoppen bij Betaalbarekralen B.V.
Dat betekent altijd:

  • Goede service
  • Scherpe prijzen
  • Snelle levering
  • Altijd het nieuwste aanbod
  • Groot schaalvoordeel