Onderdelen

Zelf sieraden maken pakket samenstellen met Betaalbarekralen

Wil jij zelf sieraden maken, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Stel een sieraden maken pakket samen voor jezelf óf je klanten! Wat heb je nodig:

-       Kralen

-       Bedels

-       Elastiek rijgdraad

-       Platbektang

-       Rondbektang

-       Buigringen

 

Zelf sieraden maken pakket volwassenen inkopen bij de kralen groothandel

Met deze basis benodigdheden maak je eenvoudig een mooie bedelarmband. Kies bijvoorbeeld voor facet kralen. Kijk goed naar de grootte van het rijggat van de kralen die je kiest en stem hierop je rijgmateriaal af, elastiek in dit geval. Zo hebben top facet kralen van 4x3 mm een rijggat 0.8 mm, kies dan voor een elastisch rijgdraad van 0.5 mm zodat je met gemak kunt rijgen. Om het armbandje te sluiten leg je simpelweg een dubbele knoop. Voor wat extra stevigheid zou je er nog een drupje sieradenlijm op kunnen doen. Versier het armbandje met bedels. Dit doe je door met beide tangen een buigring te openen, de bedel eraan te hangen en de buigring te sluiten met het elastisch rijgdraad ertussen. Hang er zoveel bedels aan als je wilt! Let erop dat je buigring niet groter is dan je kralen, zo valt deze netjes weg tussen de kralen.


Zelf sieraden maken

Op onze inspiratiepagina staan genoeg voorbeelden van mooie creaties en de daarbij behorende items uit onze webshop.

Betaalbarekralen heeft altijd de nieuwste kralen in het assortiment en houdt je op de hoogte van de nieuwste trends. Maak bijvoorbeeld een mooie creatie met onze kralen en bedels van DQ metaal. Dit metaal is van Europese kwaliteit en beschikbaar in verschillende kleuren en maten. Ook is er inspiratie met top facet kralen en ImpressArt.

 

Blijf in contact met Betaalbarekralen

Heb je nog vragen over het shoppen bij ons en het samenstellen van een zelf sieraden maken pakket? Of wil je meer informatie over de grote collectie bij onze groothandel in kralen en bedels en nog veel meer? Kijk dan verder in onze webshop of ga naar onze contactpagina dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Natuurlijk kun je ons ook telefonisch bereiken, dit kan middels het volgende telefoonnummer: 06-24327330.

 

Shoppen bij Betaalbarekralen B.V.
Dat betekent altijd:

  • Goede service
  • Scherpe prijzen
  • Snelle levering
  • Altijd het nieuwste aanbod
  • Groot schaalvoordeel