ImpressArt

Zelf ringen maken

Wil je zelf ringen maken met een persoonlijke tint? Bij Betaalbarekralen.nl maak je met ImpressArt de mooiste persoonlijk sieraden in verschillende designs op DQ European metaal. Maak gepersonaliseerde sieraden en accessoires met de prachtige producten van ImpressArt, wereldleider in metaal stempels. Je maakt de mooiste ringen helemaal zelf met behulp van ImpressArt. Gebruik hiervoor de ring strips en buigtool voor ringen. Metaal van ImpressArt is het meest populaire materiaal om in te stempelen, maar wij hebben ondervonden dat andere materialen hier ook uitermate geschikt voor zijn. Zoals ons Designer Quality metaal en leer. Stempel bijvoorbeeld je merknaam op een DQ metalen bedel of de naam van je geliefde op een leren Cuoio sleutelhanger. Wij worden ontzettend enthousiast van deze nieuwe producten en de mogelijkheden die ImpressArt geeft om de mooiste sieraden en accessoires te maken. Wat ga jij maken? Get inspired!

 

Ook vind je bij Betaalbarekralen basis ringen, waarmee je zelf ringen maken kunt. Deze ringen onderdelen zijn de basis van je sieraad en kun je afmaken met mooie kralen, bedels of cabochons. Daarnaast hebben we basis ringen in het assortiment van DQ metaal waar je plat leer of koord in kunt plakken. Ben jij meer van glitter en glammer? Ga dan voor onze ring met setting voor Swarovski SS39. Hiermee maak je een schitterende ring in een handomdraai! Bekijk ons gehele assortiment basis ringen voor alle mogelijkheden.

  

Blijf in contact met Betaalbarekralen

Heb je nog vragen over het zelf ringen maken met ons DQ metaal of leer of wil je meer informatie over de grote collectie bij onze groothandel in kralen en bedels? Kijk dan op onze inspiratiepagina of ga naar onze contactpagina dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Natuurlijk kun je ons ook telefonisch bereiken, dit kan middels het volgende telefoonnummer: 06-24327330.

Shoppen bij Betaalbarekralen B.V.
Dat betekent altijd:

  • Goede service
  • Scherpe prijzen
  • Snelle levering
  • Altijd het nieuwste aanbod
  • Groot schaalvoordeel