op
Sieraden inspiratie voor Valentijnsdag

Valentijn cadeau inspiratie

Valentijnscadeau aanbieden in jouw winkel?

Op 14 februari vieren we de dag van de liefde. In deze gekke tijd is dit hét moment om vrienden, familie en geliefden te laten weten dat we aan ze denken. We nemen je mee in de huidige trends zodat jij je collectie up to date kunt maken voor Valentijnsdag.

Valentijnsdag inspiratie afbeelding

Door de lockdown worden mensen creatief en gaan ze thuis hobbyen. Zelf sieraden maken is enorm trendy geworden. Persoonlijke sieraden maken geeft je sieraad meer betekenis.

 

Een persoonlijk sieraad creëer je al snel met initiaal- en horoscoop kralen en bedels. De letterkralen kunnen worden gebruikt om een quote, een naam of een bijzondere tekst te vormen. Een initiaal/ horoscoop bedel is een leuk cadeau, omdat de klant hierbij de initiaal of het horoscoop van zijn/ haar geliefde aan een sieraad kan kiezen.

 

Verpakkingsmateriaal voor sieraden

Ook items waarmee je mooie persoonlijke sieraden kunt creëren is onze C.U.S sieraden collectie. Elke wikkel armband of ketting van C.U.S is helemaal naar eigen stijl samen te stellen. Je kunt de C.U.S sieraden kant-en-klaar verkopen of de klant de sieraden zelf laten samenstellen. Meer over C.U.S vind je hier.

C.U.S sieraden

De Birth Flower bedels van stainless steel kunnen natuurlijk niet ontbreken in dit rijtje. De geboortemaand bedels zijn op dit moment een enorme hit. Elke geboortemaand heeft een geboorte bloem met kenmerken die iets over de persoon zeggen. Deze bedels kunnen verpakt worden in een prachtig doosje met bijpassend kaartje.

Nieuw! Birth Flower collectie + sieraden kaartjes

Tot slot is de mix & match sleutelhanger collectie een absolute musthave voor jouw assortiment. De sleutelhangers zijn eenvoudig te maken en kunnen zelf samengesteld worden. Elk item is gegraveerd met een leuke quote of een symbool, zoals ‘you are special to me’, een hartje en nog veel meer.

Mix & Match sleutelhangers met maritiem koord
Valentijnsdag inspiratie afbeelding

Liefde is erg belangrijk in deze gekke tijd. Er is fysiek veel afstand en juist om deze reden is het extra fijn om symbolisch de liefde te verspreiden. Ook zien wij in onze statistieken dat de verkoop van hartjes symbolen ontzettend gestegen is ten opzichte van bijvoorbeeld de verkoop van sterretjes.


Neem een kijkje in onze Valentijnsdag artikelen groep. In deze groep vind je kralen, bedels, kant-en-klare sieraden voor Valentijnsdag en initialen bedels. In deze groep worden veel artikelen aangeboden met hartjes, die perfect passen bij Valentijnsdag. De prachtige hartjes bedels en tussenstukken zijn leuk om los te verkopen, maar kunnen ook eenvoudig tot fantastische, trendy sieraden worden omgetoverd.

VALENTIJNSDAG ARTIKELEN
Valentijnsdag inspiratie afbeelding

Een andere belangrijke trend die wij zien is die van de natuurlijke materialen. Door de lockdown worden we teruggebracht naar ‘de basis’. Hier passen natuurlijke materialen dan ook perfect in thuis.


Wij bieden een ruime collectie natuursteen kralen (en bedels) aan. Een ander leuk, natuurlijk materiaal om mee te werken is de zoetwaterparel. Deze unieke kralen hebben een prachtige glans en geven een luxueuze uitstraling aan een sieraad.

Zoetwaterparels
Valentijnsdag inspiratie afbeelding

Op de catwalk zien we de laatste tijd vooral veel kettingen en oorbellen voorbij komen. Doordat mensen zoveel thuis hebben gewerkt en er veel gecommuniceerd wordt door middel van videobellen, online meetings etc. is de bovenkant van ons lichaam vooral veel in ‘beeld’. Mede hierdoor zijn kettingen en oorbellen populair.


Voor een optimaal assortiment kun je het beste een kijkje nemen bij onze stainless steel groep. Hier vind je karabijn sloten, buigringen, bedels, trendy tussenstukken en oorbel onderdelen.

Sieraad display
Valentijnsdag inspiratie afbeelding

Het is momenteel lastig om iemand een cadeau persoonlijk te geven waardoor er veel aandacht wordt besteed aan het inpakken van cadeaus. 


Een mooi sieraad hoort in een mooie verpakking of op een sieradenkaartje. Bekijk hier het verpakkingsmateriaal voor sieraden, waaronder prachtige sieraadzakjes, maar ook sieraad (cadeau) doosjes. Tot slot is er ook een originele mogelijkheid om je sieraad in een wensflesje met kurk te presenteren. Verras je klanten met een prachtig verpakt cadeau.

Sieraden kaartjes
Valentijnsdag inspiratie afbeelding

Mensen besteden meer tijd online op hun social media kanalen. Door de sluiting van winkels  is er meer behoefte aan online advies om te inspireren. Zo merken wij als online groothandel dat onze DIY video’s veel meer bekeken worden dan ooit tevoren.

 

Hier kun jij als ondernemer op inspelen. Dit kun je bijvoorbeeld doen door middel van een foto, video of story te posten op je social media kanalen. Informeer je klanten bijvoorbeeld over nieuwe collecties die er aan komen of bijvoorbeeld door een eenvoudige DIY samen met elkaar te doen. Hierdoor ontwikkel je een betere band met je klant en kun je op een andere manier inspireren dan je misschien al deed.

 

We hopen dat we je hebben geïnspireerd en dat je iets kunt met onze tips!
Laten we er met zijn allen een liefdevolle dag van maken.

 

Stay safe!

 

Valentijnsdag inspiratie afbeelding
Terug naar overzicht