Kralen / bedels

Betaalbare Kralen is de kralengroothandel die u de meest unieke collectie kralen en toebehoren biedt. Daarnaast zijn wij als groothandel kralen voor Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en welke plaats u maar wilt, volledig servicegericht. Ook leveren wij uw bestelling normaal gesproken binnen twee werkdagen uit. Dit is mogelijk omdat wij gebruik maken van verschillende verzend- en betaalmogelijkheden. U kunt betalen via iDeal, middels elektronisch internet bankieren. Als groothandel kralen voor Utrecht en tal van andere plaatsen zien we gelijk of uw betaling binnen is en dan kunnen we de bestelling meteen versturen.

Groothandel kralen Utrecht

Het assortiment van onze Groothandel kralen voor Utrecht, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en allerlei andere grote plaatsen is niet alleen uniek wij kunnen bovendien een uitstekende kwaliteit kralen leveren. Betaalbare kralen hanteert daarnaast een uniek kortingsschema met een korting over het totaalbedrag. Ook de aanbiedingen worden hierin gewoon meegerekend. We kunnen als zijnde groothandel voor Utrecht en omstreken altijd in gesprek over een nog scherpere prijs. Wij maken graag de beste prijs voor u mogelijk.

Contact

Bent u benieuwd naar ons assortiment, en naar de vele andere kralen die wij u te bieden hebben, bezoek dan www.betaalbarekralen.nl! Voor verdere vragen kunt u ook ons contactformulier invullen! Natuurlijk kunt u ons ook telefonisch bereiken, dit kan middels het volgende telefoonnummer: 06-24327330.

Shoppen bij Betaalbarekralen B.V.
Dat betekent altijd:

  • Goede service
  • Scherpe prijzen
  • Snelle levering
  • Altijd het nieuwste aanbod
  • Groot schaalvoordeel