Sloten voor sieraden

Wanneer u op zoek bent naar gereedschappen en slotjes voor kettingen, armbanden en andere sieraden kunt u bij Betaalbare Kralen terecht. Wij hebben van alles in ons assortiment voor verbindingen en functionaliteit. U kunt naast gereedschappen en slotjes voor een ketting ook terecht voor een ruime keuze in draad. Zo is er gecoat draad en we verkopen ook verschillende soorten metaaldraad. Bij Betaalbare Kralen koopt u uw slotjes, kettingonderdelen, gereedschap en draad heel voordelig online. Zodra wij uw betaling binnen hebben heeft u uw bestelling binnen twee dagen in huis.

Slotjes ketting

Voor het maken van sieraden hebben wij als zijnde groothandel alle benodigdheden in ons assortiment. Kralen, slotjes, ketting onderdelen, draad, gereedschap, u kunt alles op uw gemak uitzoeken en online bestellen. Naast allerlei verschillende soorten slotjes zoals een karabijnslot, kapitelslot, boeislot of schuifslot koopt u bij ons niet alleen alle slotjes voor een ketting maar ook het juiste gereedschap. Wanneer u sieraden maakt is het prettig als u het juiste gereedschap voorhanden heeft. Wij verkopen ook verschillende tangen om het sieraden maken te vereenvoudigen.

Contact

Bent u benieuwd naar ons slotjes ketting assortiment, of naar de vele andere kralen die wij u te bieden hebben, bezoek dan www.betaalbarekralen.nl! Voor verdere vragen kunt u ook ons contactformulier invullen! Natuurlijk kunt u ons ook telefonisch bereiken, dit kan middels het volgende telefoonnummer: 06-24327330.

Shoppen bij Betaalbarekralen B.V.
Dat betekent altijd:

  • Goede service
  • Scherpe prijzen
  • Snelle levering
  • Altijd het nieuwste aanbod
  • Groot schaalvoordeel