Heel vroeger, in de tijd dat de mensen nog met kralen handelden, werden de kralen gemaakt met de warmte van een olielamp. Vandaar de naam Lampwork kralen. Tegenwoordig geeft de naam Lampwork aan dat de glazen kralen met de hand gemaakt zijn. De Lampwork kralen worden door middel van glas in verschillende kleuren in een hete vlam gesmolten, daarna worden ze om een roestvrije mandrel gedraaid om de kraal van een doorrijg gat te voorzien. Het afkoelen van de Lampwork kralen gebeurd bij kamertemperatuur. De Lampwork kralen zijn stuk voor stuk uniek.

Lampwork kralen

De Lampwork kralen komen net als Millefiori kralen oorspronkelijk uit Venetië en worden met de hand gemaakt. Bij Betaalbare Kralen kunt u de Lampwork kralen eenvoudig online bestellen, u kunt de Lampwork kralen op uw gemak uitzoeken en bestellen. Wij zorgen er dan voor dat u uw bestelling binnen twee dagen in huis heeft. Naast de Lampwork kralen kunt u bij Betaalbare kralen ook onderdelen, sloten, draad, gereedschap en andere toebehoren bestellen.

Contact

Bent u benieuwd naar ons lampwork kralen assortiment, en naar de vele andere kralen die wij u te bieden hebben, bezoek dan www.betaalbarekralen.nl! Voor verdere vragen kunt u ook ons contactformulier invullen! Natuurlijk kunt u ons ook telefonisch bereiken, dit kan middels het volgende telefoonnummer: 06-24327330.

Shoppen bij Betaalbarekralen B.V.
Dat betekent altijd:

  • Goede service
  • Scherpe prijzen
  • Snelle levering
  • Altijd het nieuwste aanbod
  • Groot schaalvoordeel