Kralen / bedels

Bij Betaalbarekralen kunt u terecht voor de beste kralen. Wij hebben een ruim assortiment met allerlei verschillende soorten kralen. Kralen van hout, van glas, van keramiek, maar denk ook aan Delfts Blauwe kralen. Daarnaast leveren wij Cloisonne, Facet, Strass, Metallook en metalen kralen. Deze kralen zijn stuk voor stuk van goede kwaliteit en ook nog eens betaalbaar!

Beste kralenassortiment

Kleurrijke kralen en verschillende bedels kunnen volop inspiratie geven om een prachtig sierraad te maken. Betaalbare kralen heeft daarnaast ook de beste kralen om een sleutel, een tas of een gsm-hanger te maken. De samenstelling van ons assortiment wijzigt bovendien regelmatig, zodat uw klanten steeds weer verrassende ontwerpen kunnen maken.

Contact

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over de beste en meest betaalbare kralen? Bekijk dan onze webshop of neem gerust contact met ons op.

Bent u benieuwd naar ons assortiment aan beadalon kralen, of naar de vele andere kralen die wij u te bieden hebben, bezoek dan www.betaalbarekralen.nl! Voor verdere vragen kunt u ook ons contactformulier invullen! Natuurlijk kunt u ons ook telefonisch bereiken, dit kan middels het volgende telefoonnummer: 06-24327330.

Shoppen bij Betaalbarekralen B.V.
Dat betekent altijd:

  • Goede service
  • Scherpe prijzen
  • Snelle levering
  • Altijd het nieuwste aanbod
  • Groot schaalvoordeel