Half edelsteen kralen

Bij Betaalbare kralen vindt u een ruim assortiment halfedelsteen kralen en daarnaast ook onderdelen voor verbindingen en functionaliteit. U kunt bij ons ook terecht voor gereedschap en verschillende soorten sloten zoals Karabijnsloten of kapiteelsloten. Bekijk onze webshop voor het volledige assortiment. Alles kunt u direct bestellen via onze webshop.

Halfedelsteen kralen

Buiten een unieke collectie halfedelsteen kralen heeft Betaalbarekralen.nl ook een uitgebreid assortiment verpakkingsmaterialen, zoals sieraadzakjes in verschillende kleuren. Daarnaast hebben we ook verschillende soorten showroomdisplays, denk aan een (uitklapbare) buste. Ook voor armbanden zijn er verschillende standaards, welke wij leveren. Wij helpen u graag de sieraden op een professionele manier te tonen aan uw klanten.

Contact

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over halfedelsteen kralen? Vul dan ons contactformulier in wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Of maak direct een account aan om daarna bestellingen te kunnen plaatsen.

Bent u benieuwd naar ons assortiment aan beadalon kralen, of naar de vele andere kralen die wij u te bieden hebben, bezoek dan www.betaalbarekralen.nl! Voor verdere vragen kunt u ook ons contactformulier invullen! Natuurlijk kunt u ons ook telefonisch bereiken, dit kan middels het volgende telefoonnummer: 06-24327330.

Shoppen bij Betaalbarekralen B.V.
Dat betekent altijd:

  • Goede service
  • Scherpe prijzen
  • Snelle levering
  • Altijd het nieuwste aanbod
  • Groot schaalvoordeel