Kralen / bedels

Goedkope kralen groothandel

Goedkope kralen zijn er in alle soorten en maten. Goedkope kralen groothandel Betaalbarekralen heeft een ruim assortiment goedkope kralen en andere sierraad onderdelen voor een betaalbare prijs. Bovendien zijn wij niet alleen goedkoop maar ook servicegericht. Wij vinden betrokkenheid naar jou als klant heel belangrijk. Jouw gemak staat voorop.

 

Assortiment goedkope kralen

In het assortiment van goedkope kralen groothandel Betaalbarekralen vind je een ruime keuze in houten kralen, facet kralen, Katsuki kralen, glaskralen rocailles, glaskralen, glasparels en natuurlijk niet te vergeten acryl kralen. Acryl kralen zijn goedkope kralen, beschikbaar in diverse kleuren en formaten zoals 4mm, 6mm, 8mm en 10mm. Maar je vind bij Betaalbarekralen ook acryl letterkralen. Deze kralen zijn uitermate geschikt voor het maken van persoonlijke sieraden. Gebruik de letterkralen voor het vormen van een naam of quote, afgewisseld met andere acryl kralen voor een optimaal resultaat. Kijk voor meer inspiratie met acryl letterkralen eens op onze inspiratiepagina. Daar delen we wekelijks nieuwe inspiratiesets, zodat je zelf weer lekker aan de slag kunt!

 

Naast het ruime assortiment goedkope kralen heeft Betaalbarekralen.nl ook een uniek kortingsschema waarbij je korting krijgt over het totaal bedrag, zelfs wanneer het om een aanbieding gaat. Natuurlijk kan er bij afname van een grote hoeveelheid altijd gesproken worden over een extra scherpe prijs.

Goedkope kralen kopen bij de grootste kralen groothandel van Nederland

Heb je nog vragen of wil je meer informatie over goedkope kralen? Neem dan gerust contact met ons op. Bekijk onze contactgegevens op de klantenservice pagina contact.

 

Ben je benieuwd naar ons assortiment aan beadalon kralen, of naar de vele andere kralen die wij u te bieden hebben, bezoek dan www.betaalbarekralen.nl! Voor verdere vragen kunt u ook ons contactformulier invullen! Natuurlijk kun je ons ook telefonisch bereiken, dit kan middels het volgende telefoonnummer: 06-24327330.

Shoppen bij Betaalbarekralen B.V.
Dat betekent altijd:

  • Goede service
  • Scherpe prijzen
  • Snelle levering
  • Altijd het nieuwste aanbod
  • Groot schaalvoordeel