Houten kralen

Bij Betaalbarekralen.nl bent u op het juiste adres voor een ruim assortiment aan houten kralen. Wij bieden u een zeer gevarieerd assortiment met al dan niet bewerkte houten kralen. De houten kraal is er in verschillende vormen en maten. Zo hebben wij uiteraard de ronde houten kraal maar ook de olijf-vormige houten kraal. Nieuw is ook de houten kraal in de vorm van een disk. Daarnaast verkopen wij ook sloten en andere benodigdheden om een sierraad te maken van houten kralen.

Houten kralen

Wij bieden u houten kralen in verschillende vormen volgens de laatste trends en van uitstekende kwaliteit. U vindt bij ons luxe houten kralen welke beschilderd al dan niet bewerkt zijn. Zo kunt u eindeloos variëren en uw creativiteit de vrije loop laten gaan om zo de meest exclusieve sieraden te creëren. De houten kralen zijn er tevens in allerlei verschillende hippe kleuren zodat u er zelf een kleurige creatie van kunt maken.

Contact

Bent u benieuwd naar ons assortiment aan houten kralen, of naar de vele andere kralen die wij u te bieden hebben, bezoek dan www.betaalbarekralen.nl! Voor verdere vragen kunt u ook ons contactformulier invullen! Natuurlijk kunt u ons ook telefonisch bereiken, dit kan middels het volgende telefoonnummer: 06-24327330.

Bent u benieuwd naar ons assortiment aan beadalon kralen, of naar de vele andere kralen die wij u te bieden hebben, bezoek dan www.betaalbarekralen.nl! Voor verdere vragen kunt u ook ons contactformulier invullen! Natuurlijk kunt u ons ook telefonisch bereiken, dit kan middels het volgende telefoonnummer: 06-24327330.

Shoppen bij Betaalbarekralen B.V.
Dat betekent altijd:

  • Goede service
  • Scherpe prijzen
  • Snelle levering
  • Altijd het nieuwste aanbod
  • Groot schaalvoordeel