Kralen / bedels

Kunststof kralen zijn er in allerlei soorten, maten en vormen. Denkt u maar eens aan de acryl kralen, facet kralen en de kralen voor kindersierraden. Deze zijn lichter en zeker voor de kleintjes onder ons minder kwetsbaar. Ook deze kralen kunt u op uw gemak uitzoeken in onze webwinkel. Wij bieden u een ruime collectie voor een schappelijke prijs. Bovendien bieden wij een uistekende service en heeft u uw bestelling, na betaling, binnen twee dagen in huis.

Goedkope kunststof kralen

Betaalbarekralen.nl heeft in haar assortiment goedkope kunststof kralen. Onze kunststof kralen zijn niet alleen goed betaalbaar, u geniet bij ons ook gegarandeerd een uitstekende service. Wij vinden het zeer belangrijk betrokken te zijn bij onze klanten. Wij zullen er dan ook alles aan doen om u te helpen bij het vinden van de juiste kralen, benodigdheden en gereedschap voor het maken van uw sierraad. Bij afname van een grote hoeveelheid kan uiteraard gesproken worden over een extra scherpe prijs.

Contact

Bent u benieuwd naar ons assortiment aan kunststof kralen, of naar de vele andere kralen die wij u te bieden hebben, bezoek dan www.betaalbarekralen.nl! Voor verdere vragen kunt u ook ons contactformulier invullen! Natuurlijk kunt u ons ook telefonisch bereiken, dit kan middels het volgende telefoonnummer: 06-24327330.

Bent u benieuwd naar ons assortiment aan beadalon kralen, of naar de vele andere kralen die wij u te bieden hebben, bezoek dan www.betaalbarekralen.nl! Voor verdere vragen kunt u ook ons contactformulier invullen! Natuurlijk kunt u ons ook telefonisch bereiken, dit kan middels het volgende telefoonnummer: 06-24327330.

Shoppen bij Betaalbarekralen B.V.
Dat betekent altijd:

  • Goede service
  • Scherpe prijzen
  • Snelle levering
  • Altijd het nieuwste aanbod
  • Groot schaalvoordeel