Telefoonhangers zijn tegenwoordig helemaal trendy, natuurlijk zijn deze het leukst wanneer u ze zelf gemaakt heeft en dus volkomen uniek zijn. De telefoonhangers zijn zo’n 60 cm en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ook hebben wij voor deze telefoonhangers het juiste gereedschap van de beste kwaliteit. Doordat deze telefoonhangers online te bestellen zijn kunt u op uw gemak kijken hoe u deze met de mooiste kralen de meest exclusieve telefoonhangers kunt maken.

Zelfgemaakte Telefoonhangers

Wilt u zelfgemaakte telefoonhangers met hippe kralen? Koop dan al uw de benodigdheden bij Betaalbarekralen.nl. Zo zijn er telefoonhangers te maken in allerlei verschillende kleuren. Met ons uitgebreide assortiment van kralen maakt u de meest exclusieve telefoonhangers! Ook voor de telefoonhangers en toebehoren hanteren wij ons kortingssysteem. U krijgt deze korting over de gehele bestelling, dit geldt ook voor aanbiedingen! Zodra wij de betaling ontvangen hebben versturen wij de bestelling, u heeft deze vervolgens binnen twee dagen in huis.

Contact

Bent u benieuwd naar ons assortiment aan telefoonhangers, of naar de vele andere kralen die wij u te bieden hebben, bezoek dan www.betaalbarekralen.nl! Voor verdere vragen kunt u ook ons contactformulier invullen! Natuurlijk kunt u ons ook telefonisch bereiken, dit kan middels het volgende telefoonnummer: 06-24327330.

Bent u benieuwd naar ons assortiment aan beadalon kralen, of naar de vele andere kralen die wij u te bieden hebben, bezoek dan www.betaalbarekralen.nl! Voor verdere vragen kunt u ook ons contactformulier invullen! Natuurlijk kunt u ons ook telefonisch bereiken, dit kan middels het volgende telefoonnummer: 06-24327330.

Shoppen bij Betaalbarekralen B.V.
Dat betekent altijd:

  • Goede service
  • Scherpe prijzen
  • Snelle levering
  • Altijd het nieuwste aanbod
  • Groot schaalvoordeel