Houten kralen

U wilt een sierraad met kralen van hout maken? Dan bent u bij Betaalbare Kralen op het juiste adres. Onze kralen van hout zijn er in verschillende vormen en in verschillende kleuren. Ons assortiment houten kralen is zeer gevarieerd. Wij hebben verschillende kralen van hout in zomerse kleuren in onze collectie. Wij hebben er alles aan gedaan om een vrolijke collectie samen te stellen. Uiteraard geldt dat ook voor de overige benodigdheden en gereedschappen om een sierraad te maken.

Collectie Kralen van hout

Onze collectie met daarin de mooiste kralen van hout van uitstekende kwaliteit is verkrijgbaar in onze webshop. Alle kralen van hout zijn speciaal door ons ingekocht, waarbij rekening is gehouden met de laatste trends. U wilt vanzelfsprekend niet teveel betalen. Bij Betaalbarekralen.nl koopt u voordeling in. Daarnaast kunnen ook alle overige benodigdheden voor het maken van sierraden ook meteen besteld worden. Een uitgebreid assortiment met de meest exclusieve kralen van hout kunt u bij ons online op uw gemak uitzoeken en bestellen. Normaal gesproken heeft u na betaling uw bestelling binnen twee werkdagen in huis.

Contact

Wilt u een exclusieve collectie kralen van hout? Bestel deze direct in onze webshop. Heeft u verder nog vragen? Wilt u zo vriendelijk wilt zijn om ons contactformulier hiervoor in te vullen? Wij reageren dan zo snel mogelijk.

Bent u benieuwd naar ons assortiment aan beadalon kralen, of naar de vele andere kralen die wij u te bieden hebben, bezoek dan www.betaalbarekralen.nl! Voor verdere vragen kunt u ook ons contactformulier invullen! Natuurlijk kunt u ons ook telefonisch bereiken, dit kan middels het volgende telefoonnummer: 06-24327330.

Shoppen bij Betaalbarekralen B.V.
Dat betekent altijd:

  • Goede service
  • Scherpe prijzen
  • Snelle levering
  • Altijd het nieuwste aanbod
  • Groot schaalvoordeel