Glasparels

Als u parels wilt kopen hoeft u daarvoor de deur niet meer uit. U bestelt deze eenvoudig in onze webshop. Parels zijn te gebruiken voor allerlei verschillende sierraden: oorbellen, armbanden, ringen, kettingen en zelfs voor een gsm sierraad. Wij hebben een uitgebreide collectie parels die u binnen twee dagen in huis kunt hebben. Heel eenvoudig door op uw gemak de collectie met parels online te bekijken, te bestellen, te betalen en op te wachten thuis. Ook voor vragen kunt u altijd bij ons terecht.

Glas Parels

Ook glas parels koopt u bij Betaalbare Kralen. Parels van glas, zoetwater parels, parels glanzend en mat. U kunt bij ons op uw gemak kijken welke parels u aan uw collectie wilt toevoegen. Onze glas parels zijn van hoogwaardige kwaliteit en te koop in allerlei verschillende vormen en maten. Alle glas parels zijn dus uniek. U geeft uw klanten op deze manier de mogelijkheid om zelf een persoonlijk sierraad samen te stellen. De parels zijn vanzelfsprekend tegen zeer scherpe prijzen verkrijgbaar.

Contact en Bestellen

Parels toevoegen aan uw assortiment? Bestel uw parels direct in onze webshop. Wilt u meer informatie over een bestelling? Wanneer u ons contactformulier invult nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Bent u benieuwd naar ons assortiment aan beadalon kralen, of naar de vele andere kralen die wij u te bieden hebben, bezoek dan www.betaalbarekralen.nl! Voor verdere vragen kunt u ook ons contactformulier invullen! Natuurlijk kunt u ons ook telefonisch bereiken, dit kan middels het volgende telefoonnummer: 06-24327330.

Shoppen bij Betaalbarekralen B.V.
Dat betekent altijd:

  • Goede service
  • Scherpe prijzen
  • Snelle levering
  • Altijd het nieuwste aanbod
  • Groot schaalvoordeel