1e Bestelling

Beste Klant,

 

Hartelijk dank voor je interesse in onze artikelen!

 

Als gerenommeerde groothandel hebben wij voor u een grote collectie met daarin alles voor het maken van mooie sieraden. Om onze prijzen te kunnen bekijken dient u een account aan te maken.

 

Dit kan rechts bovenaan op de website door op het kopje “INLOGGEN” te klikken en vervolgens op de roze button ACCOUNT AANMAKEN te klikken. Hier kun je al je gegevens invullen. Na ontvangst van je gegevens krijg je direct een e-mail van ons met daarin een bevestigingslink. Hierop dien je te klikken om je account te bevestigen.

 

Indien je geen email van ons ontvangt verzoeken we je vriendelijk om in je spam box voor ongewenste e-mail te kijken. Wellicht is onze mail daarin terechtgekomen. Het zou prettig zijn als je ons dan direct als betrouwbare afzender aanvinkt.

 

Om je een warm welkom te geven ontvang je na registratie een kortingscode van €5,-. De kortingscode ontvang je per mail en is geldig bij een minimale bestelwaarde van €50,- excl. BTW en verzendkosten. De code is te gebruiken t/m 7 dagen na het aanmaken van je account.

 

Let op! Wij leveren enkel aan bedrijven en niet aan particulieren.

 

Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

Vriendelijke groet,

 

Klantenservice | Betaalbarekralen