Armband graveren

ImpressArt is ideaal om een armband te graveren. Naast de basis producten van ImpressArt zijn er een aantal hulpmiddelen beschikbaar om er voor te zorgen dat zowel de professional als de hobbyist er op zijn eigen niveau mee kan werken. Zo zijn er hulplijn stickers, de Simple Strike Jig en uitlijntape. Handige tools om ervoor te zorgen dat je creaties netjes uitgelijnd zijn. Laat je ontwerpen eruit springen door gebruik te maken van de ImpressArt emaille marker. Ook hebben we een gaatjes maker en gaatjes tang om bedels, hangers en tussenstukken te maken. Voor het maken van een bolling in metalen onderdelen is er de bolpons set. Om je ImpressArt items netjes op te bergen hebben we handige opbergboxen opgenomen in het assortiment.

 

Voor het maken van armbanden en om een armband te graveren is de armband buig tool een perfect hulpmiddel. Om je armband mooi rond te maken gebruik je als finishing touch de buigtang voor armbanden. Deze tangen zijn er ook voor het maken van ringen. Bekijk onze video’s om te zien hoe je met deze tools perfecte gevormde armbanden en ringen maakt in een handomdraai.

 

Metaal van ImpressArt is het meest populaire materiaal om in te stempelen, maar wij hebben ondervonden dat andere materialen hier ook uitermate geschikt voor zijn. Zoals ons Designer Quality metaal en leer. Stempel bijvoorbeeld je merknaam op een DQ metalen bedel of de naam van je geliefde op een leren Cuoio sleutelhanger.

 

Blijf in contact met Betaalbarekralen

Heb je nog vragen over het maken van een armband met ImpressArt met ons DQ metaal of leer? Wil je meer informatie over de grote collectie bij onze groothandel in kralen en bedels? Kijk dan op onze inspiratiepagina of ga naar onze contactpagina dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Natuurlijk kun je ons ook telefonisch bereiken, dit kan middels het volgende telefoonnummer: 06-24327330.

Shoppen bij Betaalbarekralen B.V.
Dat betekent altijd:

  • Goede service
  • Scherpe prijzen
  • Snelle levering
  • Altijd het nieuwste aanbod
  • Groot schaalvoordeel

Maak uw keuze

Bekijk alle Inspiratiesets