Kralen / bedels

Ketting maken

Wil jij een ketting maken? Maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Lees dan snel verder!

 

Er zijn diverse manieren om een ketting te maken. Bij de meest populaire manier maak je gebruik van jasseron schakelketting. Knip het jasseron met een kniptang op de gewenste lengte. Kies een slot van dezelfde metaalkwaliteit en bevestig deze aan de ketting door middel van buigringen. Maak de ketting af door er een mooie bedel of hanger aan te hangen. Bekijk onze ruime collectie bedels of maak zelf een bedel door een kraal aan een nietstift te rijgen. Buig een oogje aan de bovenkant, waarmee je de zelfgemaakte hanger aan de ketting hangt.

 

Iets wat we steeds vaker terug zien komen in het straatbeeld zijn kralenkettingen. Kies voor grote of kleine kralen, veel verschillende kralen of één zelfde soort. Met het maken van een kralenketting kun je ongelofelijk veel kanten op. Bekijk hiervoor eens onze inspiratiepagina en laat je inspireren.

 

Gouden ketting maken

Met onze mix & match kettingen van stainless steel maak je super snel je eigen ketting. Kies een basis ketting naar keuze uit de mix en match collectie en hang er vervolgens één van de leuke mix & match hangers aan. Zowel de kettingen als de hangers zijn verkrijgbaar in zowel zilver als goud. Deze hangers zijn eenvoudig te verwisselen, vandaar ‘Mix & Match’. De nieuwe Birth Flower hangers zijn hier ook uitermate geschikt voor. Combineer diverse hangers met diverse lengten en type kettingen. Draag verschillende kettingen in laagjes met elkaar voor een trendy effect!

 

Blijf in contact met Betaalbarekralen

Heb je nog vragen over ketting maken? Of wil je meer informatie over de grote collectie bij onze groothandel in kralen en bedels? Kijk dan op onze website of ga naar onze contactpagina dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Natuurlijk kun je ons ook telefonisch bereiken, dit kan middels het volgende telefoonnummer: 06-24327330.

Shoppen bij Betaalbarekralen B.V.
Dat betekent altijd:

  • Goede service
  • Scherpe prijzen
  • Snelle levering
  • Altijd het nieuwste aanbod
  • Groot schaalvoordeel